Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE 14.5.2019

Henkilötietolain 5.12.2018/1050:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Wanhustentalo Kotikumpu (Y-tunnus: 0977076-5)
Muuraismäentie 18
21500 Piikkiö
Puh. (02) 477 2822
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rekisteriä hoitava taho

Asiakaspalvelu / Wanhustentalo Kotikumpu
Muuraismäentie 18
21500 Piikkiö
Puh. (02) 477 2822
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rekisterin nimi

Wanhustentalo Kotikumpu:n asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on yrityksen ja yritysasiakkaan välisen asiakassuhteen hoito ja ylläpito sekä markkinointi. Rekisterin tietoja käytetään yrityksen omaan suoramarkkinointiin, ellei asiakas ole suoramarkkinointia kieltänyt.
Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja sekä sijaintitietoja voidaan käyttää myös profilointiin sekä kohdentamaan markkinointitoimenpiteitä ja asiakasviestintää rekisteröityä kiinnostavaksi. Tietoja käsitellään myös uutiskirjeen lähettämisen sekä tapahtumiin ja muihin markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä.
Tietoja käsitellään rekisterinpitäjän oikeutetun edun takaamiseksi.
Mikäli rekisteröity ei täytä yhteydenottolomakkeessa pyydettyjä tietoja, rekisterinpitäjä ei voi ottaa vastaan rekisteröidyn yhteydenottolomaketta eikä sitoutua sitä koskevaan rekisterinpitäjän ja rekisteröidyn väliseen sopimukseen.

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin rekisteröityneen täyttämään yhteydenottolomakkeeseen liittyvät toimenpiteet vaativat. Säilytysaika riippuu kerätystä tiedosta, mm. laskutustiedot tulee kirjanpitolain mukaan säilyttää kuusi vuotta. Yhteydenottolomakkeen tietoja säilytämme ainoastaan rekisteröityneen suostumuksella.

Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä ja tietosisältö

Rekisteri sisältää henkilötietoja yrityksen yritysasiakkaista.

Rekisteröidyn itsensä syöttämät lomaketiedot saattavat sisältää mm. sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron tai osoitteen.

Säännönmukaiset tietolähteet

Yhteydenottajan ilmoittamat tiedot sekä asiakastietojärjestelmän ja laskutuksen tietokanta.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Henkilötietoja ei pääsääntöisesti luovuteta organisaation ulkopuolelle. Kirjanpidon vaatimia henkilötietoja luovutetaan Wanhustentalo Kotikumpu:n käyttämälle tilitoimistolle.

Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa asiakkaan ja Wanhustentalo Kotikumpu:n välisen sopimuksen, asiakkaan ja Wanhustentalo Kotikumpu:n välisen asiakassuhteen tai voimassaolevan lainsäädännön perusteella mm. viranomaisille.

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietoja säilytetään teknisesti suojattuina. Fyysinen pääsy tietoihin on estetty kulunvalvonnan ja muiden turvatoimien avulla. Pääsy tietoihin vaatii riittävät oikeudet sekä monivaiheisen tunnistautumisen. Luvaton pääsy estetään myös mm. palomuurein ja teknisellä suojautumisella. Rekisteritietoihin pääsee käsiksi ainoastaan rekisterinpitäjä ja erikseen nimetyt tekniset henkilöt. Ainoastaan nimetyillä henkilöillä on oikeus käsitellä ja ylläpitää rekisterin tietoja. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Rekisteritiedot varmuuskopioidaan turvallisesti ja ne ovat palautettavissa tarpeen tullen.

Rekisteröidyn oikeudet

  • Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle taholle (ks. kohta Rekisteriä hoitava taho).
  • Rekisteriä hoitava taho oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn pyynnöstä. Rekisteröidyn tulee ottaa kirjallisesti yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan tahoon tiedon korjaamiseksi (ks. kohta Rekisteriä hoitava taho).
  • Niiltä osin kuin henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn suostumukseen, rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta ennen tätä tehdyn tietojen käsittelyn lainmukaisuuteen.
  • Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus henkilötiedon käsittelystä valvontaviranomaiselle.

Evästeet

Käyttäjällä on mahdollisuus kieltäytyä evästeiden käytöstä estämällä ne oman selaimensa asetuksista. Viittamme tällä käytännöllä Euroopan komission lehdistötiedotteen yksinkertaisimpiin sääntöihin evästeiden käytöstä.

Ajankohtaista

2019

SADONKORJUUJUHLAT

Wanhustentalo Kotikummun asukkaiden ja omaisten yhteinen sadonkorjuujuhla Keskiviikkona 2.10 klo.13-15.

Ohjelmassa musiikkia, arpajaiset, kahvitarjoilu ja mukavaa yhdessäoloa.  TERVETULOA!

KESÄJUHLAT

Wanhustentalo Kotikummun perinteiset kesäjuhlat asukkaille ja omaisille vietetään Keskiviikkona 5.6 Klo.12-15.

VAPPUJUHLAT

Kotikummun asukkaiden ja omaisten jo perinteinen vappujuhla keskiviikkona 24.4 klo.15-17. Tervetuloa!

 

2018

Viihdekuoro esiintyy

Pandora kuoro esiintyy ja laulattaa joululauluja Wanhustentalo Kotikummussa sunnuntaina 16.12.2018 klo.14.

Asukkaiden pikkujoulut 23.11

Asukkaiden jo perinteeksi muodostuneita pikkujouluja vietämme Kotikummussa PE 23.11 koko päivän.Ohjelmassa piparien leivontaa, kuusen koristelua, joululaulujen laulamista yhdessä sekä tonttujumppa.

Kotikummussa tapahtuu

Kotikummun asukkaiden itsenäisyyspäivän juhlaa vietämme keskiviikkona 5.12.2018. Ohjelmassa lipunnosto, maamme laulu ja maittava juhla lounas.

Joulupuuro 13.12.2018

Perinteinen asukkaiden ja omaisten puurojuhla vietetään torstaina 13.12.2018 klo14 alkaen.

Lucia kulkue esiintyy klo14 ensin Päätalossa ja sen jälkeen Peippolassa. Tämän jälkeen joulupuuro ja joululauluja yhteislauluna.

Vanhustenviikon viriketoiminta

Vanhustenviikon viriketoiminta 8-12.10.2018

Maanantai: Keilailuturnaus

Tiistai: Pullan leivontaa klo.10-11.30 sekä makkaranpaistoa klo.13-14.30

Keskiviikko: Koira kaverin vierailu ja keskusteluhetki klo.13-15

Torstai: Sadonkorjuujuhla klo.14-16

Perjantai: Muistipelejä klo.13-14 sekä tuolijumppa klo.14.30-15

Sadonkorjuujuhla

Sadonkorjuujuhlia vietämme Kotikummussa torstaina 11.10.2018 klo.14-16 yhdessä asukkaiden ja omaisten kanssa.

Juhlat aloitamme syysrunolla jonka jälkeen trubaduuri Kapa Ahonen viihdyttää vieraita. Syksyn sadon antimia.

Kotikummussa tapahtuu

Kesäjuhlia vietetään 28.6.18 klo 13:30-17.

Ohjelmistossa mm. tietovisailua, musiikkia, sähköautoajelua, hyvää ruokaa sekä mukavaa yhdessäoloa.

Rekiajelua

Järjestämme yhteistyössä Kylämäen hevostilan kanssa, asukkaillemme rekiajelua 22.2.2018 klo 12:30 - 15.

 

2017

Kotikummussa tapahtuu

1. Asukkaiden pikkujouluja vietämme 22.11. Ohjelmassa kuusenkoristelua, yhteislauluja, pikkujouluihin kuuluvaa tarjoilua ja yhdessäoloa.

2. Jo tutuksi tullutta puurojuhlaa vietämme asukkaiden ja omaisten kanssa 29.11. kello 15 alkaen. Saamme paikanpäälle yllätysesiintyjän.

3. 100 vuotiaan Suomen kunniaksi järjestämme asukkaille Itsenäisyyspäivän vastaanoton 5.12. kello 12 alkaen. Itsenäisyyspäivän juhlistaminen alkaa jo aamulla lipunnostolla ja yhteislaululla.

Kotikummussa tapahtuu

1. Perinteiset vappujuhlat vietimme huhtikuussa, nauttien musiikkiesityksistä, tarjoiluista ja yhdessäolosta.
Lämmin kiitoksemme kaikille mukana olleille.

2. Seuraavana vuorossa ovat niin ikään jo perinteeksi muodostuneet kesäjuhlat 21.6 klo. 13.00 - 17.00.
Luvassa musiikkia, tarjoilua ja lämmintä yhdessäoloa.

3. Ulkoilureitistöllämme liikkuu jälleen sähköbussi, millä teemme pienimuotoisia retkiä ihmetellen luonnossa
olevia asioita ja samalla nauttien retkieväistä.

4. Kevätseurantaa olemme asukkaiden kanssa tehneet koko kevään ajan, mutta vielä on jäljellä muutamia
bongattavia asioita, ennenkuin kesän voi virallisesti aloittaa.

5. Sadonkorjuujuhlia tulemme viettämään syksyllä yhdessä omaisten ja asukkaiden kanssa talkoohengessä

Ruokalista

Wanhustentalo Kotikumpu tarjoaa viikon jokaisena päivänä itsevalmistamaamme ravitsevaa kotiruokaa. Ruuan valmistuksessa käytämme aina kotimaista lihaa ja korkealaatuisia raaka-aineita. Järjestämme myös erilaisia teemaviikkoja sekä huomioimme sesonkituotteita. Terveisin keittiön emäntä Kirsi Kauppi

aamupala: hiutalepuuro/jogurtti/viili, voisilmä/marjahillo/luumusose, maito/mehu/kahvi/tee/kaakao, leipä,leikkele,juusto, tomaatti, kurkku

viikonloppuisin riisipuuro

iltapala:marjakeitto, jogurtti/viili, hedelmiä/hedelmäsose, leipä,leikkele,juusto, kahvi/tee/kaakao/maito/mehu (pasteija,karjalanpiirakka,vispipuuro)

yöpala: marjakeitto, jogurtti/viili, hedelmä/hedelmäsose, leipä, leikkele, juusto, tee/kaakao/maito/mehu

 

Ruokalista viikko  43

Maanantai    
lounas:             nakkimunavuoka, perunasose, salaatti - marjakeitto

päiväkahvi:      pulla

päivällinen:      purjoperunakeitto, leipä, leikkele, juusto

Tiistai               
lounas:             kanakeitto, leipä, leikkele, juusto - vispipuuro

päiväkahvi:       pullasiivu

päivällinen:      uunijuusto, leipä leikkele, juusto 

Keskiviikko
lounas:            karjalanpaisti, perunasose, kaalipuolukkaraaste - luumurahka
päiväkahvi:     marjapiirakka  
päivällinen:    tomaattikeitto,  lihapasteija

Torstai
lounas:           jauhelihapihvit, ruskeakastike, perunat, vihersalaatti
päiväkahvi:     marjapiirakkka
päivällinen:    lohikeitto, leipä, leikkele, juusto  

Perjantai
lounas:         makaronilaatikko, punajuuri / suolakurkku - vadelmakeitto
päiväkahvi:    pullasiivu 
päivällinen:    kesäkeitto, leipä, leikkele, juusto

Lauantai
lounas:         lammaskaalikääryleet,perunasose, höyrytetytporkkanat - puolukkarahka
päiväkahvi:   suklaakakku

päivällinen:    jauhelihakeitto, leipä, leikkele, juusto

Sunnuntai
lounas:          broilerpata, perunat, vihersalaatti - jäätelö
päiväkahvi:   suklaakakku  

päivällinen:   mannapuuro, marjakeitto, leipä, leikkele, juusto

 

Ruokalista viikko 42

 

Maanantai    
lounas:         nakkikastike, perunasose, raaste - mansikkakeitto  

päiväkahvi:   pikkuleipä 

päivällinen:   kasviskiusaus, tomaatttiviipale, leipä, leikkele, juusto

Tiistai               
lounas:         hernekeitto, leipä, juusto - pannari +hillo/kermavaahto 

päiväkahvi:   pullasiivu

päivällinen:   puolukkavispipuuro, leipä, leikkele, juusto

Keskiviikko
lounas:           lihamureke, sienikastike, perunat, salaatti - vadelmakeitto
päiväkahvi:    marjapiirakka
päivällinen:    juuressosekeitto, leipä, leikkele, juusto 

Torstai
lounas:          uunisei, perunasose, porkkanaraaste, - raparperikeitto
päiväkahvi:    marjapiirakka
päivällinen:    lihakeitto, leipä, leikkele, juusto

Perjantai
lounas:          kaalilaatikko, puolukkasose, höyrytetytporkkanat - puolukkarahka
päiväkahvi     pikkuleipä

päivällinen:    ruismarjapuuro, leipä, leikkele, juusto

Lauantai
lounas:          broilerpyörykät, perunat, salaatti - marjarahka    
päiväkahvi:    suklaakakku

päivällinen:    kaalikeitto, leipä, leikkele, juusto

Sunnuntai
lounas:          täytettykampela, valkosipuliperunat, höyrytetytkasvikset - jäätelö
päiväkahvi:   suklaakakku 

päivällinen:   mannapuuro, marjaketto, leipä, leikkele, juusto

 

Viriketoiminta

VIRIKETOIMINTA SUUNNITELMA sään salliessa toiminta ulkona

 

 

 

VANHUSTENVIIKON VIRIKETOIMINTA VKO 41

MA 7.10 Extra Bingo- suuremmat voitot

TI 8.10 Pullan leivontaa klo.10 ->

KE 9.10 Koirakaverin vierailu klo.10->, iltapäivällä jumppaa huoneessa olijoille

TO 10.10 ULKOILUPÄIVÄ ja makkaran grillausta iltapäivällä

PE 11.10 Tuolijumppa kahvin jälkeen

LA 12.10 Elokuva/Viikonlopun vietto

SU 13.10 Elokuva/Viikonlopun viettoa

 

 VIIKKO 42

MA 14.10 Milloin pysyvä lumi sataa Piikkiöön? Arvausten kerääminen asukkailta.

TI 15.10 Koripalloa kahvin jälkeen

KE 16.10 Hartaus klo.11, muistipelejä kahvin jälkeen

TO 17.10 Jumppaa huoneessa viihtyville

PE 18.10 Tuolijumppa kahvin jälkeen

LA 19.10 Elokuva/Viikonlopun viettoa

SU 20.10 Elokuva/Viikonlopun viettoa

 

 VIIKKO 43

MA 21.10 Piikkiön eläkkeensaajien musiikki/tanssiesitys klo.12.15.

TI 22.10 Bingo kahvin jälkeen

KE 23.10 Keilaus kahvin jälkeen

TO 24.10 Muistipelejä huoneessa viihtyville

PE 25.10 Tuolijumppa kahvin jälkeen

LA 26.10 Elokuva/Viikonlopun viettoa

SU 27.10 Elokuva/Viikonlopun viettoa

 

 VIIKKO 44

MA 28.10 Tietovisa

TI 29.10 Piparien leivontaa klo.10 alkaen

KE 30.10 Koripalloa kahvin jälkeen

TO 31.10 Jumppaa huoneessa viihtyville

PE 1.11 Tuolijumppa kahvin jälkeen

LA 2.11 Elokuva/Viikonlopun viettoa

SU 3.11 Elokuva/Viikonlopun viettoa

 

 VIIKKO 45

MA 4.11 Bingo kahvin jälkeen

TI 5.11 Hernepussin tarkkuusheittoa kahvin jälkeen

KE 6.11 Muistelua isänpäivän vietosta lapsuudessa

TO 7.11 Jumppaa/pelejä huoneessa olijoiden kanssa

PE 8.11 Tuolijumppa kahvin jälkeen

LA 9.11 Elokuva/Viikonlopun viettoa

SU 10.11 Isänpäivä 

 

 

viriketoiminta1

 

 

 

 

 

Lisää artikkeleita...

 

Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE 14.5.2019

Henkilötietolain 5.12.2018/1050:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Wanhustentalo Kotikumpu (Y-tunnus: 0977076-5)
Muuraismäentie 18
21500 Piikkiö
Puh. (02) 477 2822
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rekisteriä hoitava taho

Asiakaspalvelu / Wanhustentalo Kotikumpu
Muuraismäentie 18
21500 Piikkiö
Puh. (02) 477 2822
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rekisterin nimi

Wanhustentalo Kotikumpu:n asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on yrityksen ja yritysasiakkaan välisen asiakassuhteen hoito ja ylläpito sekä markkinointi. Rekisterin tietoja käytetään yrityksen omaan suoramarkkinointiin, ellei asiakas ole suoramarkkinointia kieltänyt.
Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja sekä sijaintitietoja voidaan käyttää myös profilointiin sekä kohdentamaan markkinointitoimenpiteitä ja asiakasviestintää rekisteröityä kiinnostavaksi. Tietoja käsitellään myös uutiskirjeen lähettämisen sekä tapahtumiin ja muihin markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä.
Tietoja käsitellään rekisterinpitäjän oikeutetun edun takaamiseksi.
Mikäli rekisteröity ei täytä yhteydenottolomakkeessa pyydettyjä tietoja, rekisterinpitäjä ei voi ottaa vastaan rekisteröidyn yhteydenottolomaketta eikä sitoutua sitä koskevaan rekisterinpitäjän ja rekisteröidyn väliseen sopimukseen.

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin rekisteröityneen täyttämään yhteydenottolomakkeeseen liittyvät toimenpiteet vaativat. Säilytysaika riippuu kerätystä tiedosta, mm. laskutustiedot tulee kirjanpitolain mukaan säilyttää kuusi vuotta. Yhteydenottolomakkeen tietoja säilytämme ainoastaan rekisteröityneen suostumuksella.

Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä ja tietosisältö

Rekisteri sisältää henkilötietoja yrityksen yritysasiakkaista.

Rekisteröidyn itsensä syöttämät lomaketiedot saattavat sisältää mm. sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron tai osoitteen.

Säännönmukaiset tietolähteet

Yhteydenottajan ilmoittamat tiedot sekä asiakastietojärjestelmän ja laskutuksen tietokanta.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Henkilötietoja ei pääsääntöisesti luovuteta organisaation ulkopuolelle. Kirjanpidon vaatimia henkilötietoja luovutetaan Wanhustentalo Kotikumpu:n käyttämälle tilitoimistolle.

Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa asiakkaan ja Wanhustentalo Kotikumpu:n välisen sopimuksen, asiakkaan ja Wanhustentalo Kotikumpu:n välisen asiakassuhteen tai voimassaolevan lainsäädännön perusteella mm. viranomaisille.

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietoja säilytetään teknisesti suojattuina. Fyysinen pääsy tietoihin on estetty kulunvalvonnan ja muiden turvatoimien avulla. Pääsy tietoihin vaatii riittävät oikeudet sekä monivaiheisen tunnistautumisen. Luvaton pääsy estetään myös mm. palomuurein ja teknisellä suojautumisella. Rekisteritietoihin pääsee käsiksi ainoastaan rekisterinpitäjä ja erikseen nimetyt tekniset henkilöt. Ainoastaan nimetyillä henkilöillä on oikeus käsitellä ja ylläpitää rekisterin tietoja. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Rekisteritiedot varmuuskopioidaan turvallisesti ja ne ovat palautettavissa tarpeen tullen.

Rekisteröidyn oikeudet

  • Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle taholle (ks. kohta Rekisteriä hoitava taho).
  • Rekisteriä hoitava taho oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn pyynnöstä. Rekisteröidyn tulee ottaa kirjallisesti yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan tahoon tiedon korjaamiseksi (ks. kohta Rekisteriä hoitava taho).
  • Niiltä osin kuin henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn suostumukseen, rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta ennen tätä tehdyn tietojen käsittelyn lainmukaisuuteen.
  • Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus henkilötiedon käsittelystä valvontaviranomaiselle.

Evästeet

Käyttäjällä on mahdollisuus kieltäytyä evästeiden käytöstä estämällä ne oman selaimensa asetuksista. Viittamme tällä käytännöllä Euroopan komission lehdistötiedotteen yksinkertaisimpiin sääntöihin evästeiden käytöstä.

Ajankohtaista

2019

SADONKORJUUJUHLAT

Wanhustentalo Kotikummun asukkaiden ja omaisten yhteinen sadonkorjuujuhla Keskiviikkona 2.10 klo.13-15.

Ohjelmassa musiikkia, arpajaiset, kahvitarjoilu ja mukavaa yhdessäoloa.  TERVETULOA!

KESÄJUHLAT

Wanhustentalo Kotikummun perinteiset kesäjuhlat asukkaille ja omaisille vietetään Keskiviikkona 5.6 Klo.12-15.

VAPPUJUHLAT

Kotikummun asukkaiden ja omaisten jo perinteinen vappujuhla keskiviikkona 24.4 klo.15-17. Tervetuloa!

 

2018

Viihdekuoro esiintyy

Pandora kuoro esiintyy ja laulattaa joululauluja Wanhustentalo Kotikummussa sunnuntaina 16.12.2018 klo.14.

Asukkaiden pikkujoulut 23.11

Asukkaiden jo perinteeksi muodostuneita pikkujouluja vietämme Kotikummussa PE 23.11 koko päivän.Ohjelmassa piparien leivontaa, kuusen koristelua, joululaulujen laulamista yhdessä sekä tonttujumppa.

Kotikummussa tapahtuu

Kotikummun asukkaiden itsenäisyyspäivän juhlaa vietämme keskiviikkona 5.12.2018. Ohjelmassa lipunnosto, maamme laulu ja maittava juhla lounas.

Joulupuuro 13.12.2018

Perinteinen asukkaiden ja omaisten puurojuhla vietetään torstaina 13.12.2018 klo14 alkaen.

Lucia kulkue esiintyy klo14 ensin Päätalossa ja sen jälkeen Peippolassa. Tämän jälkeen joulupuuro ja joululauluja yhteislauluna.

Vanhustenviikon viriketoiminta

Vanhustenviikon viriketoiminta 8-12.10.2018

Maanantai: Keilailuturnaus

Tiistai: Pullan leivontaa klo.10-11.30 sekä makkaranpaistoa klo.13-14.30

Keskiviikko: Koira kaverin vierailu ja keskusteluhetki klo.13-15

Torstai: Sadonkorjuujuhla klo.14-16

Perjantai: Muistipelejä klo.13-14 sekä tuolijumppa klo.14.30-15

Sadonkorjuujuhla

Sadonkorjuujuhlia vietämme Kotikummussa torstaina 11.10.2018 klo.14-16 yhdessä asukkaiden ja omaisten kanssa.

Juhlat aloitamme syysrunolla jonka jälkeen trubaduuri Kapa Ahonen viihdyttää vieraita. Syksyn sadon antimia.

Kotikummussa tapahtuu

Kesäjuhlia vietetään 28.6.18 klo 13:30-17.

Ohjelmistossa mm. tietovisailua, musiikkia, sähköautoajelua, hyvää ruokaa sekä mukavaa yhdessäoloa.

Rekiajelua

Järjestämme yhteistyössä Kylämäen hevostilan kanssa, asukkaillemme rekiajelua 22.2.2018 klo 12:30 - 15.

 

2017

Kotikummussa tapahtuu

1. Asukkaiden pikkujouluja vietämme 22.11. Ohjelmassa kuusenkoristelua, yhteislauluja, pikkujouluihin kuuluvaa tarjoilua ja yhdessäoloa.

2. Jo tutuksi tullutta puurojuhlaa vietämme asukkaiden ja omaisten kanssa 29.11. kello 15 alkaen. Saamme paikanpäälle yllätysesiintyjän.

3. 100 vuotiaan Suomen kunniaksi järjestämme asukkaille Itsenäisyyspäivän vastaanoton 5.12. kello 12 alkaen. Itsenäisyyspäivän juhlistaminen alkaa jo aamulla lipunnostolla ja yhteislaululla.

Kotikummussa tapahtuu

1. Perinteiset vappujuhlat vietimme huhtikuussa, nauttien musiikkiesityksistä, tarjoiluista ja yhdessäolosta.
Lämmin kiitoksemme kaikille mukana olleille.

2. Seuraavana vuorossa ovat niin ikään jo perinteeksi muodostuneet kesäjuhlat 21.6 klo. 13.00 - 17.00.
Luvassa musiikkia, tarjoilua ja lämmintä yhdessäoloa.

3. Ulkoilureitistöllämme liikkuu jälleen sähköbussi, millä teemme pienimuotoisia retkiä ihmetellen luonnossa
olevia asioita ja samalla nauttien retkieväistä.

4. Kevätseurantaa olemme asukkaiden kanssa tehneet koko kevään ajan, mutta vielä on jäljellä muutamia
bongattavia asioita, ennenkuin kesän voi virallisesti aloittaa.

5. Sadonkorjuujuhlia tulemme viettämään syksyllä yhdessä omaisten ja asukkaiden kanssa talkoohengessä

Ruokalista

Wanhustentalo Kotikumpu tarjoaa viikon jokaisena päivänä itsevalmistamaamme ravitsevaa kotiruokaa. Ruuan valmistuksessa käytämme aina kotimaista lihaa ja korkealaatuisia raaka-aineita. Järjestämme myös erilaisia teemaviikkoja sekä huomioimme sesonkituotteita. Terveisin keittiön emäntä Kirsi Kauppi

aamupala: hiutalepuuro/jogurtti/viili, voisilmä/marjahillo/luumusose, maito/mehu/kahvi/tee/kaakao, leipä,leikkele,juusto, tomaatti, kurkku

viikonloppuisin riisipuuro

iltapala:marjakeitto, jogurtti/viili, hedelmiä/hedelmäsose, leipä,leikkele,juusto, kahvi/tee/kaakao/maito/mehu (pasteija,karjalanpiirakka,vispipuuro)

yöpala: marjakeitto, jogurtti/viili, hedelmä/hedelmäsose, leipä, leikkele, juusto, tee/kaakao/maito/mehu

 

Ruokalista viikko  43

Maanantai    
lounas:             nakkimunavuoka, perunasose, salaatti - marjakeitto

päiväkahvi:      pulla

päivällinen:      purjoperunakeitto, leipä, leikkele, juusto

Tiistai               
lounas:             kanakeitto, leipä, leikkele, juusto - vispipuuro

päiväkahvi:       pullasiivu

päivällinen:      uunijuusto, leipä leikkele, juusto 

Keskiviikko
lounas:            karjalanpaisti, perunasose, kaalipuolukkaraaste - luumurahka
päiväkahvi:     marjapiirakka  
päivällinen:    tomaattikeitto,  lihapasteija

Torstai
lounas:           jauhelihapihvit, ruskeakastike, perunat, vihersalaatti
päiväkahvi:     marjapiirakkka
päivällinen:    lohikeitto, leipä, leikkele, juusto  

Perjantai
lounas:         makaronilaatikko, punajuuri / suolakurkku - vadelmakeitto
päiväkahvi:    pullasiivu 
päivällinen:    kesäkeitto, leipä, leikkele, juusto

Lauantai
lounas:         lammaskaalikääryleet,perunasose, höyrytetytporkkanat - puolukkarahka
päiväkahvi:   suklaakakku

päivällinen:    jauhelihakeitto, leipä, leikkele, juusto

Sunnuntai
lounas:          broilerpata, perunat, vihersalaatti - jäätelö
päiväkahvi:   suklaakakku  

päivällinen:   mannapuuro, marjakeitto, leipä, leikkele, juusto

 

Ruokalista viikko 42

 

Maanantai    
lounas:         nakkikastike, perunasose, raaste - mansikkakeitto  

päiväkahvi:   pikkuleipä 

päivällinen:   kasviskiusaus, tomaatttiviipale, leipä, leikkele, juusto

Tiistai               
lounas:         hernekeitto, leipä, juusto - pannari +hillo/kermavaahto 

päiväkahvi:   pullasiivu

päivällinen:   puolukkavispipuuro, leipä, leikkele, juusto

Keskiviikko
lounas:           lihamureke, sienikastike, perunat, salaatti - vadelmakeitto
päiväkahvi:    marjapiirakka
päivällinen:    juuressosekeitto, leipä, leikkele, juusto 

Torstai
lounas:          uunisei, perunasose, porkkanaraaste, - raparperikeitto
päiväkahvi:    marjapiirakka
päivällinen:    lihakeitto, leipä, leikkele, juusto

Perjantai
lounas:          kaalilaatikko, puolukkasose, höyrytetytporkkanat - puolukkarahka
päiväkahvi     pikkuleipä

päivällinen:    ruismarjapuuro, leipä, leikkele, juusto

Lauantai
lounas:          broilerpyörykät, perunat, salaatti - marjarahka    
päiväkahvi:    suklaakakku

päivällinen:    kaalikeitto, leipä, leikkele, juusto

Sunnuntai
lounas:          täytettykampela, valkosipuliperunat, höyrytetytkasvikset - jäätelö
päiväkahvi:   suklaakakku 

päivällinen:   mannapuuro, marjaketto, leipä, leikkele, juusto

 

Viriketoiminta

VIRIKETOIMINTA SUUNNITELMA sään salliessa toiminta ulkona

 

 

 

VANHUSTENVIIKON VIRIKETOIMINTA VKO 41

MA 7.10 Extra Bingo- suuremmat voitot

TI 8.10 Pullan leivontaa klo.10 ->

KE 9.10 Koirakaverin vierailu klo.10->, iltapäivällä jumppaa huoneessa olijoille

TO 10.10 ULKOILUPÄIVÄ ja makkaran grillausta iltapäivällä

PE 11.10 Tuolijumppa kahvin jälkeen

LA 12.10 Elokuva/Viikonlopun vietto

SU 13.10 Elokuva/Viikonlopun viettoa

 

 VIIKKO 42

MA 14.10 Milloin pysyvä lumi sataa Piikkiöön? Arvausten kerääminen asukkailta.

TI 15.10 Koripalloa kahvin jälkeen

KE 16.10 Hartaus klo.11, muistipelejä kahvin jälkeen

TO 17.10 Jumppaa huoneessa viihtyville

PE 18.10 Tuolijumppa kahvin jälkeen

LA 19.10 Elokuva/Viikonlopun viettoa

SU 20.10 Elokuva/Viikonlopun viettoa

 

 VIIKKO 43

MA 21.10 Piikkiön eläkkeensaajien musiikki/tanssiesitys klo.12.15.

TI 22.10 Bingo kahvin jälkeen

KE 23.10 Keilaus kahvin jälkeen

TO 24.10 Muistipelejä huoneessa viihtyville

PE 25.10 Tuolijumppa kahvin jälkeen

LA 26.10 Elokuva/Viikonlopun viettoa

SU 27.10 Elokuva/Viikonlopun viettoa

 

 VIIKKO 44

MA 28.10 Tietovisa

TI 29.10 Piparien leivontaa klo.10 alkaen

KE 30.10 Koripalloa kahvin jälkeen

TO 31.10 Jumppaa huoneessa viihtyville

PE 1.11 Tuolijumppa kahvin jälkeen

LA 2.11 Elokuva/Viikonlopun viettoa

SU 3.11 Elokuva/Viikonlopun viettoa

 

 VIIKKO 45

MA 4.11 Bingo kahvin jälkeen

TI 5.11 Hernepussin tarkkuusheittoa kahvin jälkeen

KE 6.11 Muistelua isänpäivän vietosta lapsuudessa

TO 7.11 Jumppaa/pelejä huoneessa olijoiden kanssa

PE 8.11 Tuolijumppa kahvin jälkeen

LA 9.11 Elokuva/Viikonlopun viettoa

SU 10.11 Isänpäivä 

 

 

viriketoiminta1

 

 

 

 

 

Lisää artikkeleita...