Tule meille töihin

Ota yhteyttä sinä hoitoalan ammattilainen, joka haluat tehdä laadukasta hoitotyötä koko- tai osa-aikaisesti. Perehdytämme sinut koulutuksesi mukaiseen työhön.

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Wanhustentalo Kotikumpu

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

(02) 477 2822

Muuraismäentie 18
21500 PIIKKIÖ (Kaarina)

Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE 14.5.2019

Henkilötietolain 5.12.2018/1050:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Wanhustentalo Kotikumpu (Y-tunnus: 0977076-5)
Muuraismäentie 18
21500 Piikkiö
Puh. (02) 477 2822
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rekisteriä hoitava taho

Asiakaspalvelu / Wanhustentalo Kotikumpu
Muuraismäentie 18
21500 Piikkiö
Puh. (02) 477 2822
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rekisterin nimi

Wanhustentalo Kotikumpu:n asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on yrityksen ja yritysasiakkaan välisen asiakassuhteen hoito ja ylläpito sekä markkinointi. Rekisterin tietoja käytetään yrityksen omaan suoramarkkinointiin, ellei asiakas ole suoramarkkinointia kieltänyt.
Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja sekä sijaintitietoja voidaan käyttää myös profilointiin sekä kohdentamaan markkinointitoimenpiteitä ja asiakasviestintää rekisteröityä kiinnostavaksi. Tietoja käsitellään myös uutiskirjeen lähettämisen sekä tapahtumiin ja muihin markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä.
Tietoja käsitellään rekisterinpitäjän oikeutetun edun takaamiseksi.
Mikäli rekisteröity ei täytä yhteydenottolomakkeessa pyydettyjä tietoja, rekisterinpitäjä ei voi ottaa vastaan rekisteröidyn yhteydenottolomaketta eikä sitoutua sitä koskevaan rekisterinpitäjän ja rekisteröidyn väliseen sopimukseen.

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin rekisteröityneen täyttämään yhteydenottolomakkeeseen liittyvät toimenpiteet vaativat. Säilytysaika riippuu kerätystä tiedosta, mm. laskutustiedot tulee kirjanpitolain mukaan säilyttää kuusi vuotta. Yhteydenottolomakkeen tietoja säilytämme ainoastaan rekisteröityneen suostumuksella.

Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä ja tietosisältö

Rekisteri sisältää henkilötietoja yrityksen yritysasiakkaista.

Rekisteröidyn itsensä syöttämät lomaketiedot saattavat sisältää mm. sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron tai osoitteen.

Säännönmukaiset tietolähteet

Yhteydenottajan ilmoittamat tiedot sekä asiakastietojärjestelmän ja laskutuksen tietokanta.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Henkilötietoja ei pääsääntöisesti luovuteta organisaation ulkopuolelle. Kirjanpidon vaatimia henkilötietoja luovutetaan Wanhustentalo Kotikumpu:n käyttämälle tilitoimistolle.

Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa asiakkaan ja Wanhustentalo Kotikumpu:n välisen sopimuksen, asiakkaan ja Wanhustentalo Kotikumpu:n välisen asiakassuhteen tai voimassaolevan lainsäädännön perusteella mm. viranomaisille.

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietoja säilytetään teknisesti suojattuina. Fyysinen pääsy tietoihin on estetty kulunvalvonnan ja muiden turvatoimien avulla. Pääsy tietoihin vaatii riittävät oikeudet sekä monivaiheisen tunnistautumisen. Luvaton pääsy estetään myös mm. palomuurein ja teknisellä suojautumisella. Rekisteritietoihin pääsee käsiksi ainoastaan rekisterinpitäjä ja erikseen nimetyt tekniset henkilöt. Ainoastaan nimetyillä henkilöillä on oikeus käsitellä ja ylläpitää rekisterin tietoja. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Rekisteritiedot varmuuskopioidaan turvallisesti ja ne ovat palautettavissa tarpeen tullen.

Rekisteröidyn oikeudet

  • Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle taholle (ks. kohta Rekisteriä hoitava taho).
  • Rekisteriä hoitava taho oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn pyynnöstä. Rekisteröidyn tulee ottaa kirjallisesti yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan tahoon tiedon korjaamiseksi (ks. kohta Rekisteriä hoitava taho).
  • Niiltä osin kuin henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn suostumukseen, rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta ennen tätä tehdyn tietojen käsittelyn lainmukaisuuteen.
  • Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus henkilötiedon käsittelystä valvontaviranomaiselle.

Evästeet

Käyttäjällä on mahdollisuus kieltäytyä evästeiden käytöstä estämällä ne oman selaimensa asetuksista. Viittamme tällä käytännöllä Euroopan komission lehdistötiedotteen yksinkertaisimpiin sääntöihin evästeiden käytöstä.

Ajankohtaista

 

2020

 

Wanhustentalo Kotikummussa on nyt mahdollisuus whatsapp videopuheluihin omaisten ja asukkaiden kesken. Soita 02-4772822 ja kerromme asiasta mielellämme lisää.

 

2019

 

Pe 13.12 Lucia kulkue vierailee Wanhustentalo Kotikummussa klo.14

 

Joulupuuro ke 11.12.2019

Perinteinen asukkaiden ja omaisten puurojuhla vietetään keskiviikkona 11.12.2019 klo14-16. Kapa Ahonen esiintyy ja laulattaa joululauluja.

Omaiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan juhlaan!

 

Englanninkielisiä lauluja su 8.12 klo.14.15

Esiintyjänä Harri Lehtinen

 

TO 5.12  Kotikummun asukkaiden itsenäisyyspäivän juhla. Ohjelmassa lipunnosto, maamme laulu sekä herkullinen juhlalounas.

 

Asukkaiden pikkujoulut 29.11

Asukkaiden jo perinteeksi muodostuneita pikkujouluja vietämme Kotikummussa PE 29.11 koko päivän.Ohjelmassa piparien leivontaa, kuusen koristelua, joululaulujen laulamista yhdessä sekä tonttujumppa.

 

SADONKORJUUJUHLAT

Wanhustentalo Kotikummun asukkaiden ja omaisten yhteinen sadonkorjuujuhla Keskiviikkona 2.10 klo.13-15.

Ohjelmassa musiikkia, arpajaiset, kahvitarjoilu ja mukavaa yhdessäoloa.  TERVETULOA!

KESÄJUHLAT

Wanhustentalo Kotikummun perinteiset kesäjuhlat asukkaille ja omaisille vietetään Keskiviikkona 5.6 Klo.12-15.

VAPPUJUHLAT

Kotikummun asukkaiden ja omaisten jo perinteinen vappujuhla keskiviikkona 24.4 klo.15-17. Tervetuloa!

 

2018

Viihdekuoro esiintyy

Pandora kuoro esiintyy ja laulattaa joululauluja Wanhustentalo Kotikummussa sunnuntaina 16.12.2018 klo.14.

Asukkaiden pikkujoulut 23.11

Asukkaiden jo perinteeksi muodostuneita pikkujouluja vietämme Kotikummussa PE 23.11 koko päivän.Ohjelmassa piparien leivontaa, kuusen koristelua, joululaulujen laulamista yhdessä sekä tonttujumppa.

Kotikummussa tapahtuu

Kotikummun asukkaiden itsenäisyyspäivän juhlaa vietämme keskiviikkona 5.12.2018. Ohjelmassa lipunnosto, maamme laulu ja maittava juhla lounas.

Joulupuuro 13.12.2018

Perinteinen asukkaiden ja omaisten puurojuhla vietetään torstaina 13.12.2018 klo14 alkaen.

Lucia kulkue esiintyy klo14 ensin Päätalossa ja sen jälkeen Peippolassa. Tämän jälkeen joulupuuro ja joululauluja yhteislauluna.

Vanhustenviikon viriketoiminta

Vanhustenviikon viriketoiminta 8-12.10.2018

Maanantai: Keilailuturnaus

Tiistai: Pullan leivontaa klo.10-11.30 sekä makkaranpaistoa klo.13-14.30

Keskiviikko: Koira kaverin vierailu ja keskusteluhetki klo.13-15

Torstai: Sadonkorjuujuhla klo.14-16

Perjantai: Muistipelejä klo.13-14 sekä tuolijumppa klo.14.30-15

Sadonkorjuujuhla

Sadonkorjuujuhlia vietämme Kotikummussa torstaina 11.10.2018 klo.14-16 yhdessä asukkaiden ja omaisten kanssa.

Juhlat aloitamme syysrunolla jonka jälkeen trubaduuri Kapa Ahonen viihdyttää vieraita. Syksyn sadon antimia.

Kotikummussa tapahtuu

Kesäjuhlia vietetään 28.6.18 klo 13:30-17.

Ohjelmistossa mm. tietovisailua, musiikkia, sähköautoajelua, hyvää ruokaa sekä mukavaa yhdessäoloa.

Rekiajelua

Järjestämme yhteistyössä Kylämäen hevostilan kanssa, asukkaillemme rekiajelua 22.2.2018 klo 12:30 - 15.

 

2017

Kotikummussa tapahtuu

1. Asukkaiden pikkujouluja vietämme 22.11. Ohjelmassa kuusenkoristelua, yhteislauluja, pikkujouluihin kuuluvaa tarjoilua ja yhdessäoloa.

2. Jo tutuksi tullutta puurojuhlaa vietämme asukkaiden ja omaisten kanssa 29.11. kello 15 alkaen. Saamme paikanpäälle yllätysesiintyjän.

3. 100 vuotiaan Suomen kunniaksi järjestämme asukkaille Itsenäisyyspäivän vastaanoton 5.12. kello 12 alkaen. Itsenäisyyspäivän juhlistaminen alkaa jo aamulla lipunnostolla ja yhteislaululla.

Kotikummussa tapahtuu

1. Perinteiset vappujuhlat vietimme huhtikuussa, nauttien musiikkiesityksistä, tarjoiluista ja yhdessäolosta.
Lämmin kiitoksemme kaikille mukana olleille.

2. Seuraavana vuorossa ovat niin ikään jo perinteeksi muodostuneet kesäjuhlat 21.6 klo. 13.00 - 17.00.
Luvassa musiikkia, tarjoilua ja lämmintä yhdessäoloa.

3. Ulkoilureitistöllämme liikkuu jälleen sähköbussi, millä teemme pienimuotoisia retkiä ihmetellen luonnossa
olevia asioita ja samalla nauttien retkieväistä.

4. Kevätseurantaa olemme asukkaiden kanssa tehneet koko kevään ajan, mutta vielä on jäljellä muutamia
bongattavia asioita, ennenkuin kesän voi virallisesti aloittaa.

5. Sadonkorjuujuhlia tulemme viettämään syksyllä yhdessä omaisten ja asukkaiden kanssa talkoohengessä

Ruokalista

 

Wanhustentalo Kotikumpu tarjoaa viikon jokaisena päivänä itsevalmistamaamme ravitsevaa kotiruokaa. Ruuan valmistuksessa käytämme aina kotimaista lihaa ja korkealaatuisia raaka-aineita. Järjestämme myös erilaisia teemaviikkoja sekä huomioimme sesonkituotteita. Terveisin keittiön emäntä Kirsi Kauppi

aamupala: hiutalepuuro/jogurtti/viili, voisilmä/marjahillo/luumusose, maito/mehu/kahvi/tee/kaakao, leipä,leikkele,juusto, tomaatti, kurkku

viikonloppuisin riisipuuro/mannapuuro

iltapala:marjakeitto, jogurtti/viili, hedelmiä/hedelmäsose, leipä,leikkele,juusto, kahvi/tee/kaakao/maito/mehu (pasteija,karjalanpiirakka,vispipuuro)

yöpala: marjakeitto, jogurtti/viili, hedelmä/hedelmäsose, leipä, leikkele, juusto, tee/kaakao/maito/mehu

 

Ruokalista viikko 15

Maanantai    
lounas:              Makkarakastike, perunamuhennos, juuresraaste - marjakiisseli

päiväkahvi:        Pikkuleipä  

päivällinen:        Vispipuuro,  leipä, leikkele, juusto

Tiistai               
lounas:              Lohikeitto, leipä, leikkele, juusto - omenariisijälkiruoka

päiväkahvi:        Pullasiivu

päivällinen:        Tomaattikeitto, lihapasteija

Keskiviikko     

lounas:               Jauhelihapihvit, kastike, perunat, salaatti - raparperikiisseli

päiväkahvi:         Marjapiirakka

päivällinen:         Nakkiperunapannu, leipä, leikkele, juusto

Torstai:         

lounas:               Tonnikalapaistos, salaatti - marjakeitto

päikahvi:             Marjapiirakkka

päivällinen:         Kesäkeitto, leipä, leikkele, juusto

Perjantai
lounas:               Tonnikalapaistos, salaatti - mämmi + kerma

päiväkahvi:         Pääsiäisleivos
päivällinen          Bataatikeitto, leipä, leikkele, juusto

Lauantai
lounas:                Kanapata, perunat, salaatti - hedelmäkeitto
päiväkahvi:         Pääsiäisleivos

päivällinen:          Naudanlihakeitto , leipä, leikkele, juusto

Sunnuntai
lounas:               Lammaskaalikääryleet, puolukkasose, kastike, perunamuhennos, vihersalaatti - mämmi + kerma
päiväkahvi:         Kakkupala

päivällinen :        Porokeitto, leipä, leikkele, juusto

 

Ruokalista viikko 14

 

Maanantai    
lounas:               Jauhelihakastike, perunat, vihersalaatti - marjakiisseli

päiväkahvi:         Pikkuleipä

päivällinen  :       Lohikeitto, salaatti, leipä, leikkele, juusto

Tiistai               
lounas:              Nakkikeitto, leipä, leikkele, juusto - omenariisipuuro      

päiväkahvi:         Pullasiivu

päivällinen:        Uuniriisipuuro +marjakiisseli, leipä, leikkele, juusto

Keskiviikko:
lounas:               Lohimurekepihvit, kastike, perunat, raaste - kerroskiisseli
päiväkahvi         Kääretorttu
päivällinen:       Porkkanaperunakeitto, leipä, leikkele, juusto

Torstai
lounas:              Lihamureke, kastike, perunat, salaatti - mustikkakiisseli

päiväkahvi:        Marjapiirakka

päivällinen:        Makkarakeitto, leipä, leikkele, juusto

Perjantai
lounas:              Tonnikalavuoka, punajuuri, suolakurkku - luumukiisseli
päiväkahvi         Pikkuleipä

päivällinen:       Kalakeitto, leipä, leikkele, juusto

Lauantai

lounas:              Lihapyörykät, perunat, salaatti - marjarahka

päiväkahvi:       Kakkupala

päivällinen:      Jauhelihakeitto, leipä, leikkele, juusto

Sunnuntai
lounas:            Naudansuikalepaisti, perunat, italiansalaatti - marjakiisseli
päiväkahvi:      Kakkupala

päivällinen:      Purjoperunakeitto, leipä, leikkele, juusto

 

Viriketoiminta

 

 

 

 

VIIKKO 14

MA 30.3 Bingo

TI 31.3 Muistipelejä

KE 1.4 Hernepussien tarkkuusheittoa

TO 2.4 Jumppaa/Keskustelua huoneessa olijoiden kanssa

PE 3.4 Tuolijumppa

LA 4.4 Elokuva/Viikonlopun viettoa

SU 5.4 Elokuva/Viikonlopun viettoa

 

VIIKKO 15

MA 6.4 Bingo

TI 7.4 Koripallo

KE 8.4 Keskustelua pääsiäisestä

TO 9.4 Ulkoilua ja makkaran grillausta

PE 10.4 Pitkäperjantai

LA 11.4 Elokuva

SU 12.4 Pääsiäispäivä

 

VIIKKO 16

MA 13.4   2. Pääsiäispäivä

TI 14.4 Keilailu

KE 15.4 Muistipelejä

TO 16.4 Jumppaa/Keskustelua huoneessa olijoiden kanssa

PE 17.4 Tuolijumppa

LA 18.4 Elokuva/Viikonlopun viettoa

SU 19.4 Elokuva/Viikonlopun viettoa

 

 

 

viriketoiminta1

 

 

 

 

 

 

Tule meille töihin

Ota yhteyttä sinä hoitoalan ammattilainen, joka haluat tehdä laadukasta hoitotyötä koko- tai osa-aikaisesti. Perehdytämme sinut koulutuksesi mukaiseen työhön.

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Wanhustentalo Kotikumpu

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

(02) 477 2822

Muuraismäentie 18
21500 PIIKKIÖ (Kaarina)

Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE 14.5.2019

Henkilötietolain 5.12.2018/1050:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Wanhustentalo Kotikumpu (Y-tunnus: 0977076-5)
Muuraismäentie 18
21500 Piikkiö
Puh. (02) 477 2822
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rekisteriä hoitava taho

Asiakaspalvelu / Wanhustentalo Kotikumpu
Muuraismäentie 18
21500 Piikkiö
Puh. (02) 477 2822
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rekisterin nimi

Wanhustentalo Kotikumpu:n asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on yrityksen ja yritysasiakkaan välisen asiakassuhteen hoito ja ylläpito sekä markkinointi. Rekisterin tietoja käytetään yrityksen omaan suoramarkkinointiin, ellei asiakas ole suoramarkkinointia kieltänyt.
Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja sekä sijaintitietoja voidaan käyttää myös profilointiin sekä kohdentamaan markkinointitoimenpiteitä ja asiakasviestintää rekisteröityä kiinnostavaksi. Tietoja käsitellään myös uutiskirjeen lähettämisen sekä tapahtumiin ja muihin markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä.
Tietoja käsitellään rekisterinpitäjän oikeutetun edun takaamiseksi.
Mikäli rekisteröity ei täytä yhteydenottolomakkeessa pyydettyjä tietoja, rekisterinpitäjä ei voi ottaa vastaan rekisteröidyn yhteydenottolomaketta eikä sitoutua sitä koskevaan rekisterinpitäjän ja rekisteröidyn väliseen sopimukseen.

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin rekisteröityneen täyttämään yhteydenottolomakkeeseen liittyvät toimenpiteet vaativat. Säilytysaika riippuu kerätystä tiedosta, mm. laskutustiedot tulee kirjanpitolain mukaan säilyttää kuusi vuotta. Yhteydenottolomakkeen tietoja säilytämme ainoastaan rekisteröityneen suostumuksella.

Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä ja tietosisältö

Rekisteri sisältää henkilötietoja yrityksen yritysasiakkaista.

Rekisteröidyn itsensä syöttämät lomaketiedot saattavat sisältää mm. sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron tai osoitteen.

Säännönmukaiset tietolähteet

Yhteydenottajan ilmoittamat tiedot sekä asiakastietojärjestelmän ja laskutuksen tietokanta.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Henkilötietoja ei pääsääntöisesti luovuteta organisaation ulkopuolelle. Kirjanpidon vaatimia henkilötietoja luovutetaan Wanhustentalo Kotikumpu:n käyttämälle tilitoimistolle.

Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa asiakkaan ja Wanhustentalo Kotikumpu:n välisen sopimuksen, asiakkaan ja Wanhustentalo Kotikumpu:n välisen asiakassuhteen tai voimassaolevan lainsäädännön perusteella mm. viranomaisille.

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietoja säilytetään teknisesti suojattuina. Fyysinen pääsy tietoihin on estetty kulunvalvonnan ja muiden turvatoimien avulla. Pääsy tietoihin vaatii riittävät oikeudet sekä monivaiheisen tunnistautumisen. Luvaton pääsy estetään myös mm. palomuurein ja teknisellä suojautumisella. Rekisteritietoihin pääsee käsiksi ainoastaan rekisterinpitäjä ja erikseen nimetyt tekniset henkilöt. Ainoastaan nimetyillä henkilöillä on oikeus käsitellä ja ylläpitää rekisterin tietoja. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Rekisteritiedot varmuuskopioidaan turvallisesti ja ne ovat palautettavissa tarpeen tullen.

Rekisteröidyn oikeudet

  • Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle taholle (ks. kohta Rekisteriä hoitava taho).
  • Rekisteriä hoitava taho oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn pyynnöstä. Rekisteröidyn tulee ottaa kirjallisesti yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan tahoon tiedon korjaamiseksi (ks. kohta Rekisteriä hoitava taho).
  • Niiltä osin kuin henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn suostumukseen, rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta ennen tätä tehdyn tietojen käsittelyn lainmukaisuuteen.
  • Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus henkilötiedon käsittelystä valvontaviranomaiselle.

Evästeet

Käyttäjällä on mahdollisuus kieltäytyä evästeiden käytöstä estämällä ne oman selaimensa asetuksista. Viittamme tällä käytännöllä Euroopan komission lehdistötiedotteen yksinkertaisimpiin sääntöihin evästeiden käytöstä.

Ajankohtaista

 

2020

 

Wanhustentalo Kotikummussa on nyt mahdollisuus whatsapp videopuheluihin omaisten ja asukkaiden kesken. Soita 02-4772822 ja kerromme asiasta mielellämme lisää.

 

2019

 

Pe 13.12 Lucia kulkue vierailee Wanhustentalo Kotikummussa klo.14

 

Joulupuuro ke 11.12.2019

Perinteinen asukkaiden ja omaisten puurojuhla vietetään keskiviikkona 11.12.2019 klo14-16. Kapa Ahonen esiintyy ja laulattaa joululauluja.

Omaiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan juhlaan!

 

Englanninkielisiä lauluja su 8.12 klo.14.15

Esiintyjänä Harri Lehtinen

 

TO 5.12  Kotikummun asukkaiden itsenäisyyspäivän juhla. Ohjelmassa lipunnosto, maamme laulu sekä herkullinen juhlalounas.

 

Asukkaiden pikkujoulut 29.11

Asukkaiden jo perinteeksi muodostuneita pikkujouluja vietämme Kotikummussa PE 29.11 koko päivän.Ohjelmassa piparien leivontaa, kuusen koristelua, joululaulujen laulamista yhdessä sekä tonttujumppa.

 

SADONKORJUUJUHLAT

Wanhustentalo Kotikummun asukkaiden ja omaisten yhteinen sadonkorjuujuhla Keskiviikkona 2.10 klo.13-15.

Ohjelmassa musiikkia, arpajaiset, kahvitarjoilu ja mukavaa yhdessäoloa.  TERVETULOA!

KESÄJUHLAT

Wanhustentalo Kotikummun perinteiset kesäjuhlat asukkaille ja omaisille vietetään Keskiviikkona 5.6 Klo.12-15.

VAPPUJUHLAT

Kotikummun asukkaiden ja omaisten jo perinteinen vappujuhla keskiviikkona 24.4 klo.15-17. Tervetuloa!

 

2018

Viihdekuoro esiintyy

Pandora kuoro esiintyy ja laulattaa joululauluja Wanhustentalo Kotikummussa sunnuntaina 16.12.2018 klo.14.

Asukkaiden pikkujoulut 23.11

Asukkaiden jo perinteeksi muodostuneita pikkujouluja vietämme Kotikummussa PE 23.11 koko päivän.Ohjelmassa piparien leivontaa, kuusen koristelua, joululaulujen laulamista yhdessä sekä tonttujumppa.

Kotikummussa tapahtuu

Kotikummun asukkaiden itsenäisyyspäivän juhlaa vietämme keskiviikkona 5.12.2018. Ohjelmassa lipunnosto, maamme laulu ja maittava juhla lounas.

Joulupuuro 13.12.2018

Perinteinen asukkaiden ja omaisten puurojuhla vietetään torstaina 13.12.2018 klo14 alkaen.

Lucia kulkue esiintyy klo14 ensin Päätalossa ja sen jälkeen Peippolassa. Tämän jälkeen joulupuuro ja joululauluja yhteislauluna.

Vanhustenviikon viriketoiminta

Vanhustenviikon viriketoiminta 8-12.10.2018

Maanantai: Keilailuturnaus

Tiistai: Pullan leivontaa klo.10-11.30 sekä makkaranpaistoa klo.13-14.30

Keskiviikko: Koira kaverin vierailu ja keskusteluhetki klo.13-15

Torstai: Sadonkorjuujuhla klo.14-16

Perjantai: Muistipelejä klo.13-14 sekä tuolijumppa klo.14.30-15

Sadonkorjuujuhla

Sadonkorjuujuhlia vietämme Kotikummussa torstaina 11.10.2018 klo.14-16 yhdessä asukkaiden ja omaisten kanssa.

Juhlat aloitamme syysrunolla jonka jälkeen trubaduuri Kapa Ahonen viihdyttää vieraita. Syksyn sadon antimia.

Kotikummussa tapahtuu

Kesäjuhlia vietetään 28.6.18 klo 13:30-17.

Ohjelmistossa mm. tietovisailua, musiikkia, sähköautoajelua, hyvää ruokaa sekä mukavaa yhdessäoloa.

Rekiajelua

Järjestämme yhteistyössä Kylämäen hevostilan kanssa, asukkaillemme rekiajelua 22.2.2018 klo 12:30 - 15.

 

2017

Kotikummussa tapahtuu

1. Asukkaiden pikkujouluja vietämme 22.11. Ohjelmassa kuusenkoristelua, yhteislauluja, pikkujouluihin kuuluvaa tarjoilua ja yhdessäoloa.

2. Jo tutuksi tullutta puurojuhlaa vietämme asukkaiden ja omaisten kanssa 29.11. kello 15 alkaen. Saamme paikanpäälle yllätysesiintyjän.

3. 100 vuotiaan Suomen kunniaksi järjestämme asukkaille Itsenäisyyspäivän vastaanoton 5.12. kello 12 alkaen. Itsenäisyyspäivän juhlistaminen alkaa jo aamulla lipunnostolla ja yhteislaululla.

Kotikummussa tapahtuu

1. Perinteiset vappujuhlat vietimme huhtikuussa, nauttien musiikkiesityksistä, tarjoiluista ja yhdessäolosta.
Lämmin kiitoksemme kaikille mukana olleille.

2. Seuraavana vuorossa ovat niin ikään jo perinteeksi muodostuneet kesäjuhlat 21.6 klo. 13.00 - 17.00.
Luvassa musiikkia, tarjoilua ja lämmintä yhdessäoloa.

3. Ulkoilureitistöllämme liikkuu jälleen sähköbussi, millä teemme pienimuotoisia retkiä ihmetellen luonnossa
olevia asioita ja samalla nauttien retkieväistä.

4. Kevätseurantaa olemme asukkaiden kanssa tehneet koko kevään ajan, mutta vielä on jäljellä muutamia
bongattavia asioita, ennenkuin kesän voi virallisesti aloittaa.

5. Sadonkorjuujuhlia tulemme viettämään syksyllä yhdessä omaisten ja asukkaiden kanssa talkoohengessä

Ruokalista

 

Wanhustentalo Kotikumpu tarjoaa viikon jokaisena päivänä itsevalmistamaamme ravitsevaa kotiruokaa. Ruuan valmistuksessa käytämme aina kotimaista lihaa ja korkealaatuisia raaka-aineita. Järjestämme myös erilaisia teemaviikkoja sekä huomioimme sesonkituotteita. Terveisin keittiön emäntä Kirsi Kauppi

aamupala: hiutalepuuro/jogurtti/viili, voisilmä/marjahillo/luumusose, maito/mehu/kahvi/tee/kaakao, leipä,leikkele,juusto, tomaatti, kurkku

viikonloppuisin riisipuuro/mannapuuro

iltapala:marjakeitto, jogurtti/viili, hedelmiä/hedelmäsose, leipä,leikkele,juusto, kahvi/tee/kaakao/maito/mehu (pasteija,karjalanpiirakka,vispipuuro)

yöpala: marjakeitto, jogurtti/viili, hedelmä/hedelmäsose, leipä, leikkele, juusto, tee/kaakao/maito/mehu

 

Ruokalista viikko 15

Maanantai    
lounas:              Makkarakastike, perunamuhennos, juuresraaste - marjakiisseli

päiväkahvi:        Pikkuleipä  

päivällinen:        Vispipuuro,  leipä, leikkele, juusto

Tiistai               
lounas:              Lohikeitto, leipä, leikkele, juusto - omenariisijälkiruoka

päiväkahvi:        Pullasiivu

päivällinen:        Tomaattikeitto, lihapasteija

Keskiviikko     

lounas:               Jauhelihapihvit, kastike, perunat, salaatti - raparperikiisseli

päiväkahvi:         Marjapiirakka

päivällinen:         Nakkiperunapannu, leipä, leikkele, juusto

Torstai:         

lounas:               Tonnikalapaistos, salaatti - marjakeitto

päikahvi:             Marjapiirakkka

päivällinen:         Kesäkeitto, leipä, leikkele, juusto

Perjantai
lounas:               Tonnikalapaistos, salaatti - mämmi + kerma

päiväkahvi:         Pääsiäisleivos
päivällinen          Bataatikeitto, leipä, leikkele, juusto

Lauantai
lounas:                Kanapata, perunat, salaatti - hedelmäkeitto
päiväkahvi:         Pääsiäisleivos

päivällinen:          Naudanlihakeitto , leipä, leikkele, juusto

Sunnuntai
lounas:               Lammaskaalikääryleet, puolukkasose, kastike, perunamuhennos, vihersalaatti - mämmi + kerma
päiväkahvi:         Kakkupala

päivällinen :        Porokeitto, leipä, leikkele, juusto

 

Ruokalista viikko 14

 

Maanantai    
lounas:               Jauhelihakastike, perunat, vihersalaatti - marjakiisseli

päiväkahvi:         Pikkuleipä

päivällinen  :       Lohikeitto, salaatti, leipä, leikkele, juusto

Tiistai               
lounas:              Nakkikeitto, leipä, leikkele, juusto - omenariisipuuro      

päiväkahvi:         Pullasiivu

päivällinen:        Uuniriisipuuro +marjakiisseli, leipä, leikkele, juusto

Keskiviikko:
lounas:               Lohimurekepihvit, kastike, perunat, raaste - kerroskiisseli
päiväkahvi         Kääretorttu
päivällinen:       Porkkanaperunakeitto, leipä, leikkele, juusto

Torstai
lounas:              Lihamureke, kastike, perunat, salaatti - mustikkakiisseli

päiväkahvi:        Marjapiirakka

päivällinen:        Makkarakeitto, leipä, leikkele, juusto

Perjantai
lounas:              Tonnikalavuoka, punajuuri, suolakurkku - luumukiisseli
päiväkahvi         Pikkuleipä

päivällinen:       Kalakeitto, leipä, leikkele, juusto

Lauantai

lounas:              Lihapyörykät, perunat, salaatti - marjarahka

päiväkahvi:       Kakkupala

päivällinen:      Jauhelihakeitto, leipä, leikkele, juusto

Sunnuntai
lounas:            Naudansuikalepaisti, perunat, italiansalaatti - marjakiisseli
päiväkahvi:      Kakkupala

päivällinen:      Purjoperunakeitto, leipä, leikkele, juusto

 

Viriketoiminta

 

 

 

 

VIIKKO 14

MA 30.3 Bingo

TI 31.3 Muistipelejä

KE 1.4 Hernepussien tarkkuusheittoa

TO 2.4 Jumppaa/Keskustelua huoneessa olijoiden kanssa

PE 3.4 Tuolijumppa

LA 4.4 Elokuva/Viikonlopun viettoa

SU 5.4 Elokuva/Viikonlopun viettoa

 

VIIKKO 15

MA 6.4 Bingo

TI 7.4 Koripallo

KE 8.4 Keskustelua pääsiäisestä

TO 9.4 Ulkoilua ja makkaran grillausta

PE 10.4 Pitkäperjantai

LA 11.4 Elokuva

SU 12.4 Pääsiäispäivä

 

VIIKKO 16

MA 13.4   2. Pääsiäispäivä

TI 14.4 Keilailu

KE 15.4 Muistipelejä

TO 16.4 Jumppaa/Keskustelua huoneessa olijoiden kanssa

PE 17.4 Tuolijumppa

LA 18.4 Elokuva/Viikonlopun viettoa

SU 19.4 Elokuva/Viikonlopun viettoa

 

 

 

viriketoiminta1